Svetski vrh zelene gradnje u Srbiji

Međunarodna izložba o održivoj gradnji Serbia Green Building Expo 2013, održaće se od 27. februara do 1. marta 2013. godine u hali Belexpo centra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2013.

11:50

Default images

Drugi po redu Serbia Green Building Expo fokusiraće se na svetske trendove u održivoj gradnji iz oblasti arhitektonskog i inženjerskog održivog projektovanja, upravljanja zelenim investicijama, energetske efikasnosti i korišćenja obnovljivih izvora energije.

Pored mnogobrojnih predavača iz zemlje i sveta, na drugoj konferenciji zelene gradnje, gostovaće i Nadav Malin, vodeći ekspert za održive materijale u zelenoj gradnji i jedan od prvih licenciranih predavača za LEED standard zelene gradnje.

"Nemoguće je biti u toku savremene građevinske industrije i zelene gradnje bez praćenja rada Nadava Malina. Zato je naša želja i obaveza bila da ga dovedemo u Srbiju", kaže Marija Golubović, predsednik Saveta zelene gradnje Srbije.

Malin će u Beogradu za domaće stručnjake govoriti o perspektivama razvoja poslovanja u novim okolnostima ograničenih resursa, primeni zelenih standarda i aktuelnih tržišnih prilika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: