UK: Domaćica reklamira srpskog fiću

U engleskoj reklami za fijatov model 500L koji se proizvodi u Kragujevcu, glumica Rejčel Donovan repuje o tome kako je biti majka.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2013.

13:59

Default images

Ako sudimo po gledanosti reklame ovaj model će imati jako dobru prodaju. Naime reklamu za fijat 500L je na Jutjubu za manje od mesec dana videlo više od dva miliona ljudi,

U spotu Rejčel Donovan je umorna majka koja repuje o raznim poslovima i situacijama u se nalazi. U spotu se povremeno pojavljuje i srpski fića ali se ne prezentuju njegove karakteristike.

Iako je ovaj spot neuobičajan za automobilsku industriju na tržište Ujedinjenog kraljevstva je pušten nakon što je zeleno svetlo dao direktor Fijata za UK Stiv Zanlung. Na taj korak se odlučio pošto je spot odgledala njegova žena koju je on jako zabavio, piše sajt Motorkju.

Inače, ovaj model sa sedam sedišta je izrađen na istoj bazi kao i onaj sa pet sedišta ali je duži za 200 milimetara kako bi se ugradio treći red sedišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: