Skijališta i MK ulažu u Jahorinu

Skijališta Srbije i MK mauntin rizort su zainteresovani da ulažu u Jahorinu, ali je na Vladi Republike Srpske da napravi sledeći korak.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

11:27

Default images

To je novinarima u Beogradu kazao Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta (koji se nalazi u vlasništvu Miodraga Kostića) posle najave predstojeće zimske turističke sezone.

"Želimo da od Jahorine koja ima ime i sve preduslove za razvoj turizma nešto napravimo i nismo odustali od toga ali inicijativa u tom smislu treba da dođe iz Republike Srpske", kazao je Avram.

On je podsetio da su smeštajni kapaciteti na Kopaoniku hotelskog kompleksa kojim upravlja kompletno renovirani i da u konacima više nema nerenoviranih soba. Vrednost investicije MK Mauntain Rizorta u modernizaciju hotelskog kompleksa ove godine je četiri miliona evra čime je završen ivnesticioni ciklus koji je trajao tri godine.

I predstavnici ATP Putnik i MK Mountain Resorta ističu da spremno dočekuju predstojeću zimsku sezonu na Kopaoniku, a sudeći po rezervacijama osim domaćih gostiju biće ih i iz Rusije, Grne Gore i Rumunije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: