Kuvajt odobrio pare za Prokop

Kuvajtski fond za arapski ekonomski razvoj odobrio je Srbiji kredit od 25 miliona evra za izgradnju glavne železničke stanice "Prokop" u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2012.

13:05

Default images

Kako se navodi u saopštenju kabineta potpredsednika srpske vlade, Rasima Ljajića je o tome obavestio generalni direktor Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj Abdulvahab Al-Bader.

Dodaje se da je Srbija pored Ukrajine jedina evropska država kojoj je u ovoj godini odobren kredit Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj.

Sporazum o realizaciji kuvajtskog kredita za izgradnju železničke stanice "Prokop" biće potpisan u Beogradu 28. novembra ove godine, najavljeno je iz kabineta Rasima Ljajića, koji je i ministar unutrašnje i spoljne trgovine.

Sporazum će potpisati predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i generalni direktor Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj Abdulvahab Al-Bader.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: