Branko Radujko prešao u NIS

Branko Radujko, bivši generalni direktor Telekoma, ovih dana je zvanično prešao na visoku menadžersku poziciju u Naftnoj industriji Srbije, saznaje Danas.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2012.

23:37

Default images

Radujko je na sednici Skupštine grada Beograda, a na lični zahtev, razrešen dužnosti predsednika Upravnog odbora Gradskog saobraćajnoj preduzeća.

Razlog za to je, kako saznajemo, to što je potpisao profesionalni menadžerski ugovor s Gaspromnjeftom za angažman u NIS-u, u skladu s kojim se obavezao na povlačenje iz javnih sistema, kao što je GSP, i uopšte iz javnog života.

Branko Radujko je funkciju u GSP Beograd obavljao od 12. jula kako bi, privremeno i volonterski, pomogao u izradi plana restrukturiranja i strategije poslovanja do 2015. godine. Sa funkcije generalnog direktora Telekoma Srbija, na kojoj je proveo četiri godine, zvanično je otišao sredinom ovog meseca, sa obrazloženjem da „karijeru namerava da nastavi radeći kao profesionalac u menadžmentu strane korporacije koja posluje u Srbiji“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: