Beograd - Pariz za 2.570 dinara

Mađarska aviokompanija "Viz er" najavila je da će 1. juna 2013. uspostaviti novu liniju Beograd - Pariz Bove,

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.09.2012.

16:03

Default images

Promotivna cena karte u jednom pravcu biće od 2.570 dinara, uključujući sve takse i naknadu za izdavanje.

Najveća niskotarifna aviokompanija Centralne i Istočne Evrope je u saopštenju dostavljenom Tanjugu najavila da će na toj liniji saobraćati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom.

Ova nova ruta, za koju će karte biti od danas u prodaji, najavljuje se nedugo posle "Viz erove" objave novih ruta od Beograda do aerodroma Bazel Miluz, Krf, Oslo Torp i Rodos.

Na ovaj način "Viz er" sada nudi 14 međunarodnih niskotarifnih ruta iz Beograda na kojima će prevoziti više od 600.000 putnika godišnje i time posredno obezbeđivati 600 radnih mesta u Srbiji u različitim segmentima privrede. Menadžer korporativnih komunikacija "Viz era" Danijel De Karvaljo je izjavio da ta kompanija sa zadovoljstvom objavljuje niskotarifnu rutu koja će od početka juna iduće godine povezivati Beograd i aerodrom Pariz Bove.

"Do sada su putnici koji su putovali izmedju ova dva grada morali da izdvajaju velike svote novca plaćajući visoku tarifu za prevoz i taksu za gorivo", rekao je on.

Zahvaljujući "Viz erovim" niskim cenama prevoza, srpski turisti kao i posetioci Beograda i Srbije sada će moći da putuju češće i "Viz er" očekuje da će broj ljudi koji će posećivati Pariz ili uživati u gostoprimstvu Srbije sada biti u porastu.

Broj karata koji se prodaje po promotivnoj ceni od 2.570 dinara je ograničen i putnici bi trebalo odmah da rezervišu mesta preko wižair.com.

"Viz er" ima flotu od 39 aviona tipa "Erbas A 320" koja obavlja saobraćaj iz svojih 16 evropskih baza, povezujući 81 destinaciju iz 29 zemalja sa ukupno 255 ruta.

U toj kompaniji je zaposleno oko 1.500 ljudi, a 12 miliona putnika je ove godine "Viz er" izabralo za svog avioprevoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: