"Ekonomska obećanja već ispunjena"

U Ujedinjenim regionima Srbije smatraju da su novim merama Vlade ispunjena ključna obećanja iz ekonomskog programa te stranke data u predizbornoj kampanji.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 11.09.2012.

11:37

Default images

"Iskrena podrška partnera za usvajanje i sprovodjenje ovih mera pokazuje da nova vlada funkcioniše timski i po potpuno drugačijim principima", navodi se u saopštenju URS-a i dodaje da nova vlada štiti interese građana sa ciljem da se Srbija pokrene i izvuče iz teške situacije u kojoj se nalazi.

Iz URS-a ističu da će nastaviti da se u novoj Vladi Srbije i u novom sazivu Skupštine bore za ostale ciljeve definisane u predizbornom programu.

"Insistiraćemo da se u narednom periodu donese zakon kojim će se profesionalizovati upravljanje javnim preduzećima, a nastavićemo s borbom za decentralizaciju, koju smo pokrenuli kako bi svi regioni i svi ljudi u njima imali jednake šanse", piše u saopštenju.

U URS-u očekuju da budžet za agrar, koji je već povećan za 60 odsto, bude udvostručen najkasnije do polovine mandata nove Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: