Katar ervejz leteće i za Beograd

Bliskoistočna aviokompanija Katar ervejz najavila je da će od 20. novembra uspostaviti letove iz Srbije i početi da leti na relaciji Beograd-Doha.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

10:01

Default images

Prema informacijama sa kompanijskog sajta, cena povratne karte kreće se od oko 390 evra.

Kako je saopšteno, letovi između te dve destinacije biće tri puta nedeljno - utorkom, četvrkom i nedeljom. Polazak iz Dohe je u 8.30, a dolazak u Beograd je u 13.50. Iz Beograda avion polazi u 15.05, a u Dohu stiže u 23.45.

Kako je saopšteno, Katar ervejz je uvođenjem linije iz Beograda povećao broj letova ka evropskom kontinentu na 32 odredišta.

Avion tipa Erbas (Airbus) A320 poletaće iz Dohe i imaće dve klase - biznis, sa 12, i ekonomsku, sa 132 sedišta.

Izvršni direktor te aviokompanije Akbar Al Baker izjavio je da je početak letova za Srbiju pokazatelj posvećenosti za otvaranje linija ka aerodromima koji imaju veliki potencijal.

Putnicima iz Srbije ta aviokompanija nudi mogućnost da preko Dohe putuju ka Singapuru, Bangkoku, Hongkongu, Goi, Dubaiju, Melburnu,
Johanesburgu i Kejptaunu.

Katar ervejz ima flotu od 110 aviona koji putnike prevoze na 118 poslovnih i turističkih destinacija u Evropi, na Bliskom istoku, u Africi, Aziji i Severnoj i Južnoj Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: