Prodato već 2.000 stanova u "Stepi"

Prvih 500 stanova u naselju „Stepa Stepanović“ u beogradskom Voždovcu biće useljeno u četvrtak, 3. maja. Do sada je u tom kompleksu prodato 2.000 stanova.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

01:06

Default images

Ministar prostornog planirannja Oliver Dulić kaže da je "izgradnja ovog kompleksa trenutno najveća gradnja u Evropi".

"Ovim projektom vratili smo državnu izgradnju na velika vrata i pokazali da je država sposobna da sve završi u rokovima. Reč je o stanovima visokog kvaliteta i o cenama koje su niže od tržišnih. Ovaj model gradnje trajaće i u budućnosti i građani koji sada ne mogu da priušte sebi stan moći će to da iskoriste kada dođu bolja vremena", kaže Dulić.

Prvi stanari će ključeve svojih stanova u naselju „Stepa Stepanović“ dobiti sledeće nedelje, a ceo kompleks će se sukcesivno završavati do februara 2013. godine.

U prodaju je pušteno još oko 1.000 novih stanova različitih struktura i kvadratura, čija će se cena kretati od 1.250 do 1.290 evra po kvadratu sa PDV-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

16 h

Podeli: