Stadion na krovu tržnog centra/FOTO

Austrijska kompanija "Kramer, Vagner i Ilmaier"otvoriće u oktobru 2012. godine šoping centar u Beogradu, koji će na krovu imati fudbalski stadion.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2012.

12:06

Default images

Izgradnja "Stadion šoping centra" počela je početkom 2011. godine na Voždovcu, imaće poslovni prostor na tri sprata.

U prizemlju će se nalaziti hipermarket i uslužni objekti - banke, pekare, apoteke, kozmetičke radnje. Prvi sprat je namenjen modnim prodavnicama, a svi veći butici biće povezani direktno sa drugim spratom, koji je takođe namenjen i za modu, ali i dečje stvari i elektroniku.

Na trećem spratu nalaziće se fudbalski stadion, koji će imati i odeljak za hranu i piće sa terasom, a u njegovom sastavu biće i bioskop. Ukupna površina kompleska je oko 74.600 kvadratanih metara, uključujući i dva podzemna nivoa.

Tribine na stadionu, kako piše u saopštenju, moći će da prime 5.000 gledalaca, u skladu sa UEFA standardima.

"Srbija, na putu ka Evropskoj uniji, je zemlja sa velikim predispozicijama za privredni razvoj. Austrijanci su najveći investitori u Srbiji i to nas uverava da će ovaj projekat uspeti", rekla je direktorka kompanije "Kramer, Vagner i Ilmaier" Edit Ilimaier.

Ta austrijska kompanija se 15 godina bavi poslovima nekretnina i poseduje 800.000 kvadarata prodajnog prostora. Najveće tržne i trgovačke centre gradila je u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Rumuniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: