Za tezgu u Beogradu i milion RSD

Opština Stari grad raspisala konkurs za postavljanje tezgi i drugih privremenih objekata.Konkursom je obuhvaćen veliki broj objekata.

Srbija

Izvor: Novosti

Sreda, 21.03.2012.

09:12

Default images

Tu su aparati za kokice, tezge za prodaju razglednica, turističkih publikacija, suvenira, osvežavajućih napitaka, umetničkih predmeta, kao i stalci za prodaju balona, vage za merenje telesne težine, tezge za prodaju cveća, knjiga i uređaja za prehrambene proizvode.

Komisija Veća Gradske opštine Stari grad raspisala je Konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama, sa rokom postavljanja do 1. marta 2013. godine. Na prethodnom konkursu, koji je sproveden pred kraj 2010. godine, najskuplje je plaćeno postavljanje kioska na uglu Knez Mihailove i Čika Ljubine, čak 4,25 miliona dinara ili više od 40.000 evra.

Mesto za prodaju hladnih napitaka na Kalemegdanu pre dve godine je "otišlo" za dva miliona dinara, a ono za prodaju suvenira na Obilićevom vencu za 1,5 miliona.

Naravno, nisu ni sve lokacije tako atraktivne ni skupe, pa je "apanaža" za kiosk za kokice kod hotela "Balkan" tada iznosila samo 50.000 dinara.

Konkurs će se sprovesti putem usmenog javnog nadmetanja, a konkursna dokumentacija se može preuzeti sa vebsajta opštine Stari grad (www.starigrad.org.rs), kao i u Odseku za poslove veća i predsednika Opštine.

Prijava na konkurs podnosi se preporučenom pošiljkom ili lično, preko pisarnice Uprave, zaključno sa 27. martom 2012. godine, odnosno na adresu Gradska opština Stari grad,Makedonska 42.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

17 h

Podeli: