Ko želi Čukarički, cena 100.000 EUR

Član Prve lige Srbije Čukarički od danas je na prodaju, pošto je republička Agencija za privatizaciju zakazala licitaciju za ovaj klub koji je u stečaju.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 15.03.2012.

16:11

Default images

Agencija je oglasila da je početna cena za nekadašnjeg Superligaša 10 miliona, 235 hiljada i 200 dinara.

Potencijalni kupci moraće da uplate nešto više od četiri miliona dinara da bi učestvovali u javnom nadmetanju, koje će se održati 17. aprila.

Na dan otvaranja stečaja, ukupan iznos blokade tekućih računa je iznosio - glavni dug 593,9 miliona dinara i kamate 693,5 miliona dinara, te ukupno 1,3 milijardi dinara.

Direktor sektora za medije u Agenciji za privatizaciju, Dušan Belanović rekao je da je najvrednija imovina Čukaričkog licenca za takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

"Stadion je u vlasništvu sportskog društva opštine Čukarica, koja nije u stečaju. Najvrednija stvar koja se prodaje je licenca za takmičenje. Kupac neće smeti da menja ime kluba, koji će nastaviti normalno da funkcioniše", rekao je Belanović.

Potencijalni kupci moraće prvo da otkupe prodajnu dokumentaciju u iznosu od 50.000 dinara, posle čega će moći da razgleda imovinu stečajnog dužnika, objavila je Agencija.

Čukarički je u stečaju od septembra 2011. godine, a trenutno je poslednji na tabeli Prve lige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: