"Ne znamo ko to kupuje naše maline"

Udruženje hladnjača spremno je da razgovara sa firmom CVS best fud oko prodaje neugovorenih koliccina malina, ali nije navelo o kojim se količinama radi.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 02.03.2012.

19:20

Default images

Unija malinara objavila je da je potpisala ugovor o prodaji 50.000 tona ovogodišnjeg roda maline direktnim kupcima iz zemalja Evropske unije, kompaniji CVS best fud iz Austrije, po ceni od 1,60 evra.

Udruženje hladnjačara Srbije je, kako ističe, spremno da razgovara oko prodaje neugovrenih količina malina, naročito pošto je sadašnja cena malina ispod ugovorene cene za novu sezonu. Ističe se da članice tog udruženja, od kojih su neki od najvećih prerađivača i izvoznika malina, nisu upoznate sa dosadašnjom delatnošću firme CVS best fud na evropskom trzzisstu i traži da se ta kompanija predastavi srpskoj javnosti.

"Pošto smo i ranije bili svedoci velikih obećanja i očekivanja smatramo da je vrlo važno da se firma CVS best fud predstavi srpskoj poslovnoj javnosti sa svojim finansijskim i tržišnim mogućnostima, kako bi izbegli štetu koja može da nastane ukoliko se ugovor ne realizuje", navodi se u saopstenju Udruženje hladnjača Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: