Privrednici na izborima uz patriote

Pokret za privredni preporod Srbije, koji okuplja domaće privrednike, najavio je da će sutra prerasti u političku stranku.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 26.01.2012.

11:44

Default images

"Pokret okuplja uspešne privrednike koji su se opredelili da uzmu stvar u svoje ruke i da učestvovanjem na predstojećim izborima pomognu u uklanjanju onih koji su doveli zemlju na rub propasti", navodi se u saopštenju i dodaje da će osnivačka sednica nove stranke biti održana sutra u "pet do 12".

Nova politička stranka će, ističe se, ući u predizbornu koaliciju s nekom od patriotskih stranaka i dodaje da su "na osnivački skup pozvani lideri patriotskih politickih stranaka, među kojima je i predsednik Srpske napredne stanke (SNS) Tomislav Nikolić".

Najavljeno je da će ta stranka, koja okuplja privrednike, na izbore izaći pod sloganom "Zaposlimo Srbiju - mi znamo kako".

Predsednik Inicijativnog odbora Osnivačke skupštine stranke privrednika je Miodrag Nikolić Feman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: