I poznati će manje trošiti u 2012.

Samo u toku 2011. godine životni standard građana Srbije pao je za oko 30 odsto.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2012.

13:21

Default images

Predviđanja za ovu godinu nisu nimalo optimistična, sa svih strana se čuju samo loše prognoze, pa se i javne ličnosti u našoj zemlji uklapaju u tu priču.

Tako da ni poznati u trenutnoj situaciji ne mogu baš mnogo da planiraju.

Glumica Mina Lazarević kaže da ne zna koliko joj ostaje da se nada da će u ovoj godini biti bolje kada „svakodnevno sluša sve suprotno i loše prognoze za naredni period". Ona podseća da u kulturi ne cveta cveće, da se budžeti stalno smanjuju, kao i da se najavljuje još teža godina.

"Razmišljam o kupovini stana. Nas je petoro i živimo u malom stanu. Treba nam veći. Videću koliko je to izvodljivo i gledaću da iskoristim sve beneficije koje mogu. Izgleda da će ovo biti najgora godina dosad za kupovinu stana. Kada sam dobila treće dete, svi su me zvali da me pitaju o natalitetu, borbi za natalitet... Samo ne znam o kojoj borbi pričamo. Sve se svelo na borbu pojedinca. Svako se dovija kako zna i ume", kaže glumica.

Predsednik Sportskog društva Partizan Dušan Vujošević na pitanje šta očekuje u ovoj godini, odgovara na prepoznatljiv način:

"Čovek mora da se bori. Lako je plivati u mirnoj i toploj vodi, treba naučiti da se pliva u hladnoj i mutnoj kakva je sada", kaže Vujošević.

Košarkaš Dušan Kecman kaže da ne planira neku veliku kupovinu u ovoj godini.

"Hvala Bogu imam stan, tako da o tome ne moram da brinem. Ima ljudi koji imaju dobar posao i koji mogu da obezbede sebi uzimanje kredita, koji svakako nisu povoljni", kaže košarkaš.

Glumica Gorica Popović takođe ne planira velike projekte. "Igramo stare predstave, tako da moram da pravim neko siromašno pozorište, odnosno dobru predstavu za malo novca. Moguće je to izvesti, ali to ne služi na čast državi", kaže poznata glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: