I donji veš jeftiniji uz Indeks

Novosadskim studentima dovoljno je da pokažu indeks i da za cenu nižu i do čak 50 odsto uđu na neki koncert, na bazen ili klizalište.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2011.

11:59

Default images

Čak i da kupe upola jeftiniji donji veš.

Uz redovne kartice poput Easy travel i Euro 26, na koje imaju pravo svi mlađi od 26 godina, odnosno 30 godina, a koje uz naknadu manju od 1.000 dinara, pružaju popuste na desetine usluga od lekara do prevoznika, studentima u Novom Sadu otvara se i čitav spektar popusta za koje oni većinom ne znaju.

U Srpsko narodno pozorište studenti uz indeks na svaku predstavu, izuzev premijere, mogu ući uz popust od 50 odsto. U Areni sinepleks ponedeljkom i sredom indeks im donosi 50 dinara nižu cenu od predviđene za bilo koji film koji požele da pogledaju. Za upola nižu cenu uspeće da uđu na bazene i klizališta Spensa.

Takođe, Novosadski sajam im daje određeno sniženje za gotovo sve manifestacije, a jeftinije karte dobijaju i od Muzičke omladine Novog Sada na gotovo sve događaje u Sinagogi, a povoljnosti dobijaju i od udruženja Egzit, za jedan od najpopularnijih festivala u Evropi.

Kada su putovanja u pitanju, ubedljivo najjeftinije aranžmane organizuje Zdravstveno potporno udruženje smešteno u Železnikovoj 9, u kojem je u toku prijavljivanje zainteresovanih koji žele da za 5.600 dinara provedu nedelju dana na Zlatiboru.

Sedam novogodišnjih dana u Rimu staje 169 evra, baš koliko i Nova godina u Pragu. Pojedine agencije s vremena na vreme, organizuju i omladinske ture poput poseta Drakulinom dvorcu ili odlazaka na rafting Tarom koje budu i do 30 odsto jeftinije za one koji imaju uredno overen indeks.

Ni butikaši nisu ostali imuni pa tako Pikoks uz indeks daje popust na donji veš i do 30 odsto.

"Naizgled, popusta ima više nego ranije, a dosta studenata koristi kartice koje im donose popust za putovanja. Problem je što su ovi popusti posledica pojedinačne ili korporacijske inicijative, što nema više organizovanih projekata. Zamrla su studentska udruženja, zadruge koje su donosile ozbiljnije popuste", kaže student prorektor Goran Radić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: