Energoprojekt: U Peru za 23,4 mil.€

Holding Energoprojekt ugovorio je novi dvogodišnji posao u Peruu vrednosti 23,4 miliona evra, objavila je ta kompanija na Beogradskoj berzi.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 07.12.2011.

14:17

Default images

Konzorcijum Energoprojekta-Niskogradnje i dve latinoameričke firme - kolumbijske Konalvias (Conalvias S.A.) i peruanske Superkonkreto (Superconcreto S.A.), zaključili su novembra sa Ministarstvom saobraćaja i komunikacija Perua "Ugovor o izvodjenju radova na rekonstrukciji puta Chongoyape-Cochabamba-Cajamarca, deonica Cochabamba-Chota".

Dužina puta je 36 km, u planinskom masivu Anda, na nadmorskoj visini od oko 2.000 metara.

Energoprojekt-Niskogradnja je deo holdinga Energoprojekt [ENHL] čije se akcije nalaze na A listingu Beogradske berze. Deonica tog preduzeća u utorak je završila trgovanje sa cenom od 391 dinar, a daans košta 401 dinar.

Energoprojekt-Hidroinženjering od 1970-ih godina učestvuje u izgradnji velikog hidro-elektro-energetskog sistema Chira-Pjura u Peruu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: