"Viktorija grupa jača nego ikad"

Dosadašnji suvlasnik Viktorija grupe Stanko Popović kaže da će se posle prodaje udela u toj kompaniji posvetiti razvoju porodičnog biznisa, Eliksir grupe.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2011.

11:54

Default images

Popović je, kako je saopšteno iz Viktorija grupe, prodao svoj udeo u toj kompaniji, u kojoj će od sada obavljati funkciju člana Upravnog odbora.

"Svoj angažman u kompaniji nastavljam u svojstvu člana Upravnog odbora. Upravo zajedničke odluke Upravnog odbora, kroz sinergiju internacionalnog iskustva i lokalne ekspertize, osigurale su kontinuirani trend rasta kompanije i siguran sam da će se taj uspešan trend i nastaviti", naveo je Popović u pisanoj izjavi za B92. Uz to, kako dodaje, njegova želja je da se u narednom periodu posvetimrazvoju svog porodičnog biznisa, kompanije Eliksir Grupa.

"Viktorija je sada razvijen poslovni sistem koji ne zavisi od pojedinca, a moje preduzetničke sposobnosti, kao i veći fokus na razvoj poslovanja Eliksir grupe su sada izuzetno važni", izjavio je Popović.

Novi generalni direktor Viktorija Grupe Zoran Mitrović kaže da su u proteklih deset godina vlasnici kompanije zajedničkim naporima stvorili poslovni sistem koji je lider u svim oblastima poslovanja, uvek težeći da ostane odgovorna, inovativna i napredna kompanija.

Viktoria Grupa je danas uspešnija nego ikada, sa izraženim trendom brzog i stabilnog rasta i jasnom strategijom dugoročne ekspanzije, kaže Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: