EDB smenjuje zbog gubitaka

Nekoliko rukovodioca Elektrodistribucije u Prijepolju smenjeno je zbog toga što dugovi za utrošenu energiju prelaze iznos od 300 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 19.11.2011.

13:59

Default images

Kako je saopštila Elektrodistribucija iz Užica u pogonu "ED Nova Varoš" domaćinstva duguju gotovo 40 miliona dinara, a privreda 48, dok u Priboju gradjani imaju neplaćene dugove od preko 19 miliona, a privreda čak 81,5 miliona dinara.

U Pogonu "ED Prijepolje" stanje je najteže, jer su dugovi do 30. oktobra ove godine narasli na blizu 130 miliona dinara. Dugovanja domaćinstava su 87, a privrede nešto iznad 42 miliona dinara.

U Pogonu "ED Prijepolje" zbog dugovanja smenjeni su direktor Radojko Sekulić, tehnički rukovodilac Miloš Caković i šef za distribuciju i naplatu Petar Puzović.

Na dva čelna mesta već su imenovani vršioci dužnosti Danilo Pušica za rukovodioca, a Borko Golubović za tehničkog rukovodioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: