DRI: Prijave zbog kršenja zakona

Državna revizorska institucija (DRI) je podnela prekršajne prijave protiv više javnih preduzeća zbog kršenja Zakona o javnim nabavkama u 2010. godini.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 19.11.2011.

13:32

Default images

DRI je u izveštaju o poslovanju Javnog komunalnog preduzeća za vodovod i kanalizaciju "Naisus" iz Niša naveo da su najveće nepravilnosti utvrdjene u javnim nabavkama, i to u nabavci opreme i osiguranja, kao i prilikom uzimanju bankarskog kredita od 250 miliona dinara, bez prethodnog objavljivanja tendera.

Džavni revizor utvrdio je nepravilnosti i u budžetu grada Leskovca i poslovanja preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica", Javnog komunalnog preduzeća "Medijana" iz Niša, Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" iz Novog Sada, novosadskog Vodovoda i kanalizacije i Gradske toplane u Nišu i sve te nepravilnosti su zabeležene u 2010. godini

DRI je podneo prekršajne prijave protiv odgovornih u tim preduzećima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: