Pošte Srbije ka svetloj budućnosti

Pošta Srbije uspešno ide ka održivom poslovanju, uprkos prenosu vlasničkog udela akcija Telekoma državi, ekonomske krize i liberalizovanog tržišta.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 11.11.2011.

13:28

Default images

Članovi UO pozitivno su ocenili postignute poslovne rezultate i zalaganje zaposlenih da razvojem novih projekata i usluga ne samo zadrže postojeće već i osvoje novo tržište, o čemu svedoči i stalan rast profitabilnosti preduzeća.

Na sastanku je jednoglasno usvojen Izvešaj o poslovnim aktivnostima i rezultatima u prethodne četiri godine, koji je podneo v. d. generalnog direktora tog preduzeća Goran Ćirić, navela je Pošta u saopštenju.

Ocenjeno je da je nedavna odluka Skupštine PostEvrope, da Beograd u aprilu 2012. bude domaćin poštanskim operaterima iz cele Evrope, najbolja potvrda da napori koji su uloženi u tehnološku modernizaciju i inovativni projekti otvaraju vrata za još uspešnije pozicioniranje Pošte Srbije na regionalnom i globalnom tržištu.

Nakon sednice, članovi UO i menadžerski tim Pošte Srbije obišli su gradilište Glavnog poštanskog centra (GPC) ''Beograd” u Zemunu i izrazili su zadovoljstvo završetkom grubih gradjevinskih radova na podizanju 28.000 kvadratnih metara GPC-a, gde će uskoro biti čvorište automatizovane prerade poštanskih pošiljaka u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: