Vojni penzioneri se žale ombudsmanu

Zaštitnik građana Saša Janković je primio pritužbu na rad Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika koju je potpisalo 21.758 vojnih penzionera.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 25.10.2011.

09:14

Default images

Pritužba se odnosi na neisplaćene penzije za period od 1. avgusta 2004. do 30. oktobra 2007. godine i neusklađene vojne penzije za period od 1. januara 2008. godine, kao i na druga pitanja, piše u saopštenju.

Kako su naveli, Janković je povodom neisplaćenih pripadajućih penzija uputio preporuku Fondu za socijalno osiguranje vojnih osiguranika.

Ombudsman je rekao predstavnicima vojnih penzionera da će nastaviti da pratiti dešavanja u vezi sa ostvarivanjem prava korisnika vojne penzije, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: