Leković: Proizvodnja spas za Srbiju

Predsednik Socijaldemokratskog saveza Nebojša Leković rekao je danas da je Srbiji za izlazak iz društvene i ekonomske krize neophodan novi koncept reformi.

Srbija

Izvor: Beta

Subota, 15.10.2011.

15:43

Default images

Reforme, kako je istakao, mogu doneti samo "novi političari okupljeni oko SDS-a".

Leković je na konvenciji nove stranke u Beogradu, osnovane 25. septembra, rekao da su se oni okupili oko ideje koja ima za cilj da zaustavi dalje propadanje Srbije.

"U postojećim strankama nema kapaciteta za izlazak iz teške društvene i ekonomske krize. Najporaznije je to što je Srbija postala zemlja bez ideja", rekao je Leković okupljenima u beogradskom Domu sindikata. On je istakao da će okosnica programa te stranke biti pomoć poljoprivrednim gazdinstvima, seljacima, otvaranje radnih mesta, kao i ulaganje u obrazovanje.

"Želimo da radimo i naša vodilja je da samo proizvodnja Srbiju spašava", kazao je Leković.

Konvenciji su prisustvovali predsednica skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović, predsednik pokreta Bogata Srbija Zaharije Trnavčević, kao i ambasadori Alžira, Sirije i Bosne i Hercegovine.

Slavica Đukić Dejanović koja je i potpredsednik Socijalističke partije Srbije poželela je u ime SPS-a uspeh partiji koja, kako je istakla, ima cilj da promoviše one koji žive od svog rada. Prema njenim rečima to je cilj i partije kojoj ona pripada.

"Novi talas krize uticaće da partije levice zauzmu mesto koje će omogućiti bolji život gradjana. Vreme je da se sve što u Srbiji vredi ujedini", ocenila je Đukić Dejanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: