Nikolić: Nećemo pare bez računa

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je da toj stranci ne treba ni jedan dinar koji ne ide preko računa stranke.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 14.10.2011.

16:38

Default images

"Nama ne treba ni jedan jedini dinar, a da to ne bude u vidu donacije, priloga , pomoći... koja će biti knjižena i evidentirana", poručio je Nikolić privrednicima i onima koji u skladu sa novim Zakonom o finansiranju političkih aktivnosti novčano pomažu SNS.

On tvrdi da njegovoj stranci "ni ne treba novac za kampanju", već podrška da se zakupe neki termini, da se pojavi na televizijama, odštampa program i bude dostupan svakoj porodici u Srbiji...

Nikolić je naveo da su mediji "uglavnom u rukama DS" i da će SNS zato pokušati da "parira" programom u sopstvenoj produkciji koji će se emitovati dva puta dnevno po nekoliko sati na nekoj kablovskoj televiziji.
Nikolić je u razgovoru sa privrednicima u prostorijama te stranke naveo da će SNS raditi na tome da stvori uslove za privrednike "da se više ne igraju mačke i miša" sa državom i da kod činovnika ne ulaze "sa rukama u džepovima".

On je kazao će naprednjaci raditi na tome da obaveze privrednika prema državi budu takve da će ih "biti sramota da ih ne plaćaju" i da imaju novaca i za obaveze i održavanje i razvoj preduzeća.

Prema njegovim rečima, posustala privreda ne može da izdržava veliki broj budžetskih korisnika, a vlasti se ne upuštaju u rešavanje tog problema zato što je to nepopularno.

"Dva cilja koje želimo da zajednički ostvarimo su da nam se otvori mogućnost apsolutne saradnje sa EU i da se nikada ne prekine saradnja sa Ruskom Federacijom", rekao je Nikolić i dodao da su to osnovni ciljevi - "sastaviti Istok i Zapad kao nekad".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: