Energoprojekt širi poslove u Gani

Kompanija Energoprojekt u Gani je zaključila prošlog meseca dva nova značajna ugovora u gradu Akri, a vrednost ugovorenih radova je 19,7 miliona evra.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.09.2011.

09:19

Default images

Ta kompanija navodi da je "sa investitorom Bankom Gane zaključen ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova i spoljnjeg uređenja na objektu te banke u Akri"

U saopštenu se navodi da je vrednost tog ugovorenog posla 15,6 miliona evra, a rok za realizaciju projekta je decembar 2012. godine.

Sa investitorom ’Bay Developers Limited’ zaključen je ugovor za izvođenje radova, vredan 4,1 milion evra. Rok za realizaciju projekta je oktobar 2012. godine, navodi Energoprojekt.

Inače, za celu godinu planiran je konsolidovani prihod u visini od 237,7 miliona evra, dok je lani ostvaren ukupna konsolidovana realizacija od 228,7 miliona evra.

Za celu poslovnu godinu planirana je konsolidovana bruto dobit od 6,3 miliona evra, dok je u prošloj godini ostvareno 8,7 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: