Tadić: Ne u fotelje, nađite rešenje

Predsednik Srbije Boris Tadić je na sednici Glavnog odbora DS pozvao sve predstavnike DS-a u vlasti da reše problem nedovoljne ekonomske koordinacije.

Srbija

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 03.09.2011.

17:14

Default images

Jer kako je istakao, svaki put kada se odloži realizacija nekog ugovora ili projekta to neko plaća.

"Gde god predstavnici DS rade u administraciji oni imaju zadatak da pronalaze rešenja u skladu sa zakonom a ne da sede u foteljama, koji su nedodirljivi i koji tumače zašto nešto ne može. Zadatak vam je da nađete kako nešto može. Zadatak vam je da pronađete put za život", poručio je Tadić svojim stranačkim kolegama.

“Sada je prilika da rešimo problem nedostatka ekonomske i administrativne koordinacije", objasnio je Tadić.

Osvrćući se na ekonomsku situaciju, Tadić je rekao da će, bez obzira na veoma teške prilike u kojima je vlada premijera Mirka Cvetkovića funkcionisala, ona iza sebe ostaviti velike rezultate.

"Ne možemo u teškim okolnostima rešiti sve probleme, i kada smo rekli kriza je šansa nismo mislili da ćemo živeti u blagostanju već da je to prilika da rešimo neke probleme koje decenijama nismo rešavali" rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: