Merkator S: Na sniženja 9,7 mil. €

Kompanija "Merkator-S" uložila je u prvoj polovini ove godine 9,7 miliona evra u pojevtinjenja u prodajnim objektima "Merkator" i "Roda".

Srbija

Izvor: B92

Subota, 06.08.2011.

15:34

Default images

Kao drugi maloprodajni lanac u Srbiji, Merkator-S preduzima mere da kupcima obezbedi što povoljnije cene, najbolju snabdevenost i najširu ponudu, kao i održavanje visokog nivoa usluge, navedeno je u saopštenju.

"Merkator-S" je u svim prodajnim objektima "Rode" i "Merkatora" snizio cenu dugotrajnog mleka od 1,6 odsto i 2,8 odsto mlečne masti na 64,90 dinara po litru, dok je cena brašna T-400 42,90 dinara po kilogramu.

U prodajnim objektima "Merkatora" i "Rode" svakodnevno se na policama može naći više od 1.200 akcijskih proizvoda sa nižim cenama i do 30 odsto od redovnih.

Svakog vikenda, potrošačima se u Roda megamarketima na kasi odobrava dodatni popust od 10 odsto na gotovo ceo asortiman, dok u Merkator hipermarketima potrošači ovaj popust mogu da ostvare utorkom.

Pored tih pogodnosti, u pojedinim trgovinama "Roda", svake srede se penzionerima omogućava poseban popust od 10 odsto, podseća se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: