Aksa osiguranje želi među prvih pet

Osiguravajuća kompanija Aksa (AXA) Srbija objavila je da namerava da 2015. bude među prvih pet osuguravajućih kuća.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 15.07.2011.

09:04

Default images

Direktor za region Antonio Markiteli kaže da je Aksa u Srbiji do sada uložila 20 miliona evra i da će "ubacivati kapital u skladu sa razvojem poslovanja".

On je istakao da su opšti poslovni izgledi za Srbiju dobri, a U Beogradu će biti centar za širenje i nadgledanje poslovanja Aksa osiguranja u regionu, rekao je Markiteli.

Aksa osiguranje u Srbiji će kao deo međunarodne grupe Aksa, kako je istakao, u poslovanju koristiti znanje i širok katalog postojećih usluga.

Prema njegovim rečima, plan je da do 2015. u Aksi Srbija bude zaposleno 500 ljudi, od čega će, kako očekuje, najveći broj biti zaposlen u 2012. godini.

Osiguravjuća kompanija Aksa će u naredne tri godine imati eskspoziture u svim gradovima i većim mestima u Srbiji, rekao je Markiteli.

Poslovanje preko ekspozitura je samo jedan deo, rekao je on, navodeći da Aksa do klijenata dolazi "multikanalno", odnosno preko brokera i franšiza.

Na tržište osiguranja Srbije Aksa je ušla u septembru prošle godine, kada je preuzela osiguravajuću kuću Kredi agrikol lajf (Credit Agricole Life). Bavi se životnim i neživotnim osiguranjem.

Multinacionalna grupa Aksa radi u 60 zemalja i ima 95 miliona klijenata. Posluje na sektorima osiguranja imovine, životnog osiguranja i upravljanja sredstvima i beleži prihod od 90 milijardi evra godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: