Vučić: Nijedan posao nisu završili

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kaže da Vlada Srbije za tri godine nije završila nijedan započeti infrastrukturni projekat.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 06.07.2011.

18:12

Default images

On dodaje da su izjave da će sadašnja koalicija pobediti i na sledećim izborima "vrhunac licemerja, cinizma i bezobzirnosti".

"Vlada Srbije je u prethodne tri godine pokazala svu nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih i partijskih privilegija i moći", ocenio je Vučić.

On je rekao da se vlada u poslednje tri godine zadužila više od tri milijarde evra, uz stalno povećanje budžetskog deficita, da bez posla ostaje sve veći broj ljudi.

Vučić je ocenio da je rekonstrukcijom vlade nastao još veći haos nego što je bio i da je za svaki stav koji su uradili Evropska komisija "uglavnom udarala packe, od reforme pravosuđa, lažne liberalizacije cena naftnih derivata, o korupciji i o stanju u medijima".

Za ocene pojedinih stranaka da bi trebalo odvojiti lokalne i pokrajinske izbore od republičkih, Vučić je rekao da treba odmah raspisati izbore na svim nivoima i pozvao vlasti da ne rasipaju novac.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da vladajuća koalicija odmah raspiše izbore ako je toliko sigurna u svoju pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: