Đoković dovodi milijardere da ulažu

Milijarderi Ron Barkl, menadžer Novaka Đokovića, i Bili Ngok, vlasnik “Serđo Takinija”, koji su doputovali u Beograd, planiraju da investiraju u Srbiju.

Srbija

Izvor: FoNet

Sreda, 06.07.2011.

00:01

Default images

Kako Blic saznaje, oni su ozbiljno zainteresovani za ulaganje u sektor energetike i na tu temu su već obavljeni neki razgovori.

"Tačno je da Barkl i Ngok žele da pomognu Novakovoj Srbiji i ulože u energetiku", potvrdio je Goran Đoković, Novakov stric i direktor ATP turnira “Serbia open”.

On, međutim, nije želeo da precizira sa kim su do sada vođeni razgovori i koje su tačno investicije u planu.

Da se nešto “kuva”, nagovestio je juče i Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova, koji je blizak sada najboljem svetskom teniseru kao predsednik Udruženja teniskih profesionalaca Srbije.

Ministar spoljnih poslova Srbije je rekao da je "zajedno sa najboljim svetskim teniserom Novakom Đokovićem u zemlju došlo nekoliko milijardera". On je naveo da diplomatska, kulturna ili sportska promocija zemlje predstavlja važan element svake ekonomije.

"Ne verujem da bi oni ovu zemlju posetili da nije bilo tog spektakularnog Đokovićevom uspeha, koji je obišao ceo svet i slike iz Beograda koji je dočekao svog šampiona", rekao je Jeremić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: