Bor se zadužuje 60 miliona dinara

Odbornici Skupštine Opštine Bor odobrili su zaduženje budžeta putem kratkoročnog kredita od 60 miliona dinara za radove u gradu i okolini.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 01.07.2011.

13:19

Default images

Kako je obrazloženo, u rekonstrukciju puteva u gradu i borskim selima, biće uloženo oko 43 miliona dinara, a ostatak za izgradnju dela toplovodne mreže i uredjenje javne rasvete.

Opozicija je bila protiv te odluke jer je smatra da je Bor već prezadužen, ali i da je deo novca trebalo usmeriti za izgradnju azila za pse lutalice, budući da je na ime odštete gradjanima koji su bili napadnuti, do sada iz budžeta usplaćeno šest miliona dinara.

Glasovima većinske koalicije koju čine odbornici Ujedinjenih regiona Srbije, Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije, odobreno je povećanje, ali i smanjenje nekih cena komunalnih usluga.

Najviše su poskupele sahrane - za 66,4 odsto, dok je pojefitinilo grejanje zanatskih radnji i ustanova koje finasira opština - za 30 procenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: