PKS suvlasnik Beogradskog sajma?

Privredna komora Srbije i grad Beograd mogli bi do kraja godine postati vlasnici Beogradskog sajma, najavio je predsednik PKS Miloš Bugarin.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.06.2011.

15:03

Default images

Bugarin je napomenuo da je strateško partnerstvo sa Beogradom u pogledu akvizicije Beogradskog sajma jedan od prioriteta u narednom četvorogodišnjem mandatu.

On je nakon Sednice Skupštine PKS na kojoj je ponovo izabran za predsednika komore, rekao da se još ne zna koliki će biti vlasnički udeo grada Beograda i komore u imovini sajma i da to pitanje tek treba da bude precizirano.

Prema njegovim rečima strateško partnerstvo PKS i grada Beograda započeto je pre godinu ipo dana.

Bugarin je dodao da je posle neuspešne privatizacije Beogradskog sajma sa premijerom Mirkom Cvetkovićem i gradonačelnikom Draganom Đilasem dogovoreno da se srpskim privrednicima omogući adekvatna promocija na sajmovima.

"To bi bilo u interesu Beogradskog sajma i PKS jer bi bilo omogućeno da sajam radi 200 dana u godini", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: