Šutanovac otvorio most od 30 metara

Ministar odbrane Dragan Šutanovac otvorio je most preko Južne Morave u selu Mazarać, na mestu gde je pre 36 godina, prethodni most odnela reka.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 16.06.2011.

13:47

Default images

Most kod Mazaraća, koji spaja opštine Vranje i Vladičin Han, izgradila je Vojska Srbije.

Dugačak je 30 metara, nosivosti do 12 tona, a koristiće ga meštani sela Korbevac i Priboj Vranjski.

Šutanovac je na otvaranju rekao da je jedna od misija Vojske Srbije i da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, zbog čega je i odlučeno da 4. brigada Kopnene vojske učestvuje u izgradnji mosta sa opštinom Vladičin Han, koja se ubraja u najnerazvijenije opštine u Srbiji.

"Vojska Srbije na ovakav način, unapređujući život običnog čoveka, opravdava poverenje koje gradjani u nju imaju. Naročito na jugu Srbije gde se ubraja i u najveće poslodavce među lokalnim stanovništvom", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je naveo da je Vojska Srbije u proteklih godinu dana, osim mosta preko Južne Morave, izgradila mostove i u Sjenici, Brodarevu, Svilajncu i Despotovcu, kao i puteve u Novom Pazaru, Sjenici i Trgovištu.

Otvaranju mosta prisustvovao je i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Miloje Miletić, predsednik opštine Vladičin Han Nenad Mitrović, kao i predstavnici lokalne samouprave u Vranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: