Vučić: S Tadićem na rubu propasti

Srpska napredna stranka optužila je predsednika Srbije Borisa Tadića da je zemlju doveo do ruba propasti.

Srbija

Izvor: FoNet, Beta

Četvrtak, 16.06.2011.

13:19

Default images

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je Tadića da je "čovek prošlosti" i da svakim danom pokazuje da je sve više predsednik Demokratske stranke (DS) a sve manje svih građana Srbije.

Vučić je osudio medijski nastup Tadića u kojem je predsednik ocenio da SNS, u suštini, nije proevropska stranka i u kojem je na pitanje da li je spreman za Vladu Srbije bez DS, odgovorio: "Ne daj Bože da se to dogodi".

"To što priziva Boga u pomoć da bi pobedio SNS, pokazuje koliko je Boris Tadić uplašen i koliko se uplašio za svoje saradnike koji su opljačkali Srbiju, uništili je i razorili u procesu privatizacije i u monopolskim privilegijama", rekao je Vučić.

On je ocenio da Tadić optužbama na račun opozicije pokušava da zastraši građane da mu opet poklone poverenje, jer je u velikom strahu "za fotelju" i jer želi da sačuva privilegije koje ima DS, koju je nazvao privilegovanom klasom.

Vučić je odbacio optužbe da SNS nije proevropska stranka i dodao da ona želi da Srbiju uvede u Evropsku uniju, kao i da popravi stanje u ekonomiji i da unapredi standard građana.

Visoki funkcioner "naprednjaka" je optužio Tadić da je pod kontrolu stavio gotovo sve medije u Srbiji zbog čega, kako smatra, niko ne sme da objavi da je u državi došlo do dramatičnog pada proizvodnje u poslednjih nekoliko meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

21 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: