Delta gradi Bauhausov “Uradi sam“

Nemački trgovinski lanac Bauhaus će u jesen iduće, 2012. godine otvoriti svoj prvi "Uradi sam" u Srbiji u šta će investirati 25 miliona evra.

Srbija

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 14.03.2011.

18:11

Default images

Direktor za međunarodni razvoj Bauhausa Helmut Divald kaže da će u prodajnom centru "Uradi sam" u Bloku 53 u Novom Beogradu biti zaposleno više od 230 radnika, uglavnom iz Srbije.

Divald je kazao da će prodajni objekat Bauhausa koji će početi da se gradi početkom iduće godine, imati više od 20.000 kvadratnih metara i potrošačima nuditi više od 120.000 proizvoda.

On je dodao da je otvaranje maloprodajnog objekta Bauhaus samo prvi korak u širenju te kompanije na srpskom tržištu, najavljujući otvaranje novih prodajnih mesta u Beogradu, kao i Novom Sadu i Nišu. "Bauhaus je u 15 zemalja, ima više od 200 prodajnih objekata i jedan je od evropskih lidera u segmentu 'uradi sam'. Naša najveća prednost je što potrošačima nudimo i do tri puta više artikala nego što nudi konkurencija", naglasio je on.

Ugovor o izgradnji prvog maloprodajnog objekta Bauhausa u Srbiji Divald je potpisao sa potpredsednikom za razvoj kompanije Delta Holding Dejanom Racićem.

Racić je kazao da je kompanija "Delta ril estejt" koja je članica Delta holdinga, nemačkom partneru obezbedila lokaciju i izgradiće objekat po principu "ključ u ruke".

On je naveo da će objekat Bauhausa biti deo budućeg "Delta parka" u Bloku 53, najvećeg "ritejl" parka u ovom regionu sa ukupnom površinom od 70.000 metara kvadratnih.

Racić je naveo da se na toj lokaciji već nalazi Tempo, a na površini od 20 hektara, pored Bauhausa, svoje mesto će naći i prodavnice tehničke robe, nameštaja, tesktila, obuće i odeće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: