Hotel i poslovna kula za 40 mil. €

Do kraja sledeće godine u Beogradu će bit izgrađen luksuzni hotel povezan sa poslovnom kulom od 11 spratova, vredan 40 miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 02.03.2011.

10:11

Default images

Objekat koji će se nalaziti u blizini sadašnjeg VIG Plaza centra i zgrade “Energoprojekta” u Bulevaru Mihaila Pupina gradiće hotelska grupacija “Falkensteiner” u saranji sa investicionim fondom “M.O.F. Beta nekretnine”.

Savremeni kompleks prema projektu poznatog arhitekte poreklom iz Beograda Borisa Podreka, sastojaće se iz hotela od četiri zvezdice, koji će imati 171 sobu, apartmane, salu za konferencije, prostor namenjen za svečanosti i proslave, spa-centar kao i takozvani “executive lounge”, i poslovne kule od 11 spratova. U kuli će na 6.000 kvadratnih metara biti smešten kancelarijski i poslovni prostor. Kompleks će ukupno imati 24.200 kvadratnih metara.

Aleksandar Roesler, generalni direktor akcionarskog društva “Falkensteiner Michaeler turistička grupa” ističe da će ovo biti jedinstveni hotel u Beogradu.

"U središtu Novog Beograda, gde nastaje poslovni centar, a ipak u blizini centra grada, stvara se kompleks, u kojem će biti smešten i hotel i poslovna zgrada. Veoma me raduje i naš korak napred prema istoku. Uskoro ćemo našim biznis korisnicima ponuditi još značajnih top-destinacija. Balkanska metropola je u proteklih nekoliko godina procvetala, pogotovo za turiste koji posećuju gradske metropole", navodi Roesler.

Kompanija “Falkensteiner Michaeler turistička grupa” jedna je od vodećih kompanija u turističkoj branši i prisutna je u Austriji, Italiji, Českoj, Slovačkoj i Hrvatskoj sa 27 hotela koji imaju četiri i pet zvezdica.

Ovim projektom Srbija će postati šesta drzava u kojoj ce “Falkensteiner Hotels & Residences” biti prisutna sa svojim investicijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: