Ko ne plati Infostan dobija tužbu

Javno komunalno preduzeće Infostan podsetilo je građane koji imaju dugovanja iz 2010. da zaostale obaveze izmire u što kraćem roku.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 28.01.2011.

17:54

Default images

To preduzeće će, u suprotnom, podneti tužbe, saopšteno je iz Gradske uprve.

Poštujući Zakon o izvršnom postupku, JKP Infostan će 21. februara Prvom i Drugom osnovnom sudu podneti predloge za dozvolu izvršenja na osnovu verodostojne isprave.

Svi dužnici koji do predviđenog roka ne izmire zaostale obaveze biće u obavezi da, osim duga, plate i sudske troškove.

Neredovne platiše su sa decembarskom uplatnicom objedinjene naplate, pored mesečne akontacije, dobili i zbirnu uplatnicu za period od januara do oktobra 2010. godine i obaveštenje o izmirenju zaostalog duga iz prethodne godine.

JKP Infostan je omogućilo beskamatne kredite za refinansiranje duga iz 2010. godine, a rok za potpisivanje sporazuma o izmirenju starog duga na rate produžen je do kraja januara.

Iz ovog preduzeća apeluju na neredovne platiše da izmire zaostali dug, jer od naplate dugovanja zavisi normalno funkcionisanje komunalnog sistema u Beogradu, a ugrožene su i redovne platiše, koje na vreme izmiruju svoje obaveze, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: