Vučić: Pretekla nas i Albanija

Na svakih sat vremena 44 radnika u Srbiji izgube posao, a svakog sekunda zaduženje zemlje se povećava za 74 evra, kaže funkcioner SNS-a Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: FoNet

Sreda, 26.01.2011.

14:33

Default images

"Po primanjima smo uspeli da dođemo na nivo ispod Albanije, koja je doskora bila zemlja o kojoj smo samo u ružnim snovima pomišljali kad je reč o ekonomiji i životu običnih ljudi", istakao je Vučić.

On je ocenio da je u narodu u Srbiji, nažalost, predrevolucionarno stanje svesti, ali da se čini da vlast to uopšte ne shvata niti razume šta se dešava, jer se u Srbiji "ne proizvodi ništa osim afera i lažne pravde".

Vučić je ukazao da sutra ističe rok do kojeg je, prema obećanju Vlade, trebalo da bude završen autoput od Horgoša do Novog Sada, a da je od 110 kilometara dužine samo 27 asfaltirano dvostrukim slojem, i samo na tom delu je napravljena ograda, a signalizacija se tek priprema.

"Na trasi od 60 kilometara izvode se radovi na zemlji, pesku ili tucaniku. Neki objekti su započeti, a nijedan nije završen, zaštitna žičana ograda nigde nije urađena", rekao je Vučić zapitao da li će neko zbog toga da odgovara.

Javno preduzeće "Koridor", Vučić je nazvao firmom za pranje para režima i finansiranje jedne političke partije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

22 h

Podeli: