Kostić i Mrkonjić zajedno grade

"U finansiranju infrastrukturnih projekata u Srbiji treba koristiti "privatno javno partnerstvo" rekao je Miodrag Kostić prilikom posete Milutinu Mrkonjiću.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2011.

13:35

Default images

Kostić je naglasio da bi model privatno-javnog partnerstava trebalo primenjivati naročito u realizaciji velikih projekata poput autoputa od Beograda do Čačka kao dela budućeg Koridora 11.

Kostić je posetio ministra u svojstvu predsednika Upravnog odbora AIK banke, jednog od najvećih finansijera infrastrukture kod nas, interesujući se za status i aktuelne probleme naših putarskih preduzeća.

"Kostić je među najiskusnijim ljudima u poslovima PPP i njegove sugestije u toj oblasti su nesumnjivo veoma korisne. U interesu razvoja naše putne infrastrukture razgovaraću sa svima koji mogu i žele da pomognu", rekao je ministar Mrkonjić.

Ministar je ovih dana primio u odvojene posete i Miodraga Babića, Milana Beka i Zorana Drakulića, sa kojima je takodje razgovarao o razvoju infrastrukture i transporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: