Mrkonjić: Opekao sam se sa rokovima

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić kaže da će severni krak Koridora 10 od Horgoša do Novog Sada biti završen do 1. februara.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.01.2011.

18:16

Default images

On je dodao da je „potrebno davati tesne rokove da bi građevinari brže radili“.

„Više puta sam se opekao sa davanjem rokova, pa sam i sada svestan da je do 1. februara ostalo manje od deset dana. Ali, moramo postavljati rokove da ne bi bilo opuštanja“, rekao je Mrkonjić.

On je saopštio da je, u nadležnosti Ministarstva za NIP, u toku izrada projektne dokumentacije za izgradnju autoputa Pojate - Kraljevo - Preljina.

Ministar je u Kraljevu obišao novi pogon grupacije Putevi Užice za obradu i pripremu armature, koji je otvoren u Adranima kod Kraljeva.

Prema rečima direktora ove kompanije Milana Bojovića, u ovom pogonu će se proizvoditi kompletna armature za radove na Koridoru 10 i Koridoru 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: