Daje imovinu zbog duga za struju

Meštanin Gornjeg Milanovca Milosav Milanović pokloniće Elektrodistribuciji kompletno domaćinstvo u selu Cerova, zbog duga za struju u iznosu 268.312 dinara.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 19.01.2011.

10:14

Default images

Milanović je rekao da je kuću i sedam poslovnih objekata 1995. godine stavio na raspolaganje porodicama izbeglim iz Hrvatske koje nisu plaćale struju do 2000. godine, a da se posle toga nagomilala kamata.

Prema njegovim rečima potrošnja struje u tom domaćinstvu godinama je na nuli, ali je uz osnovni dug koji je 2004. iznosio 56.000 dinara, uredno svakog meseca obračunavana kamata i obračunska snaga u iznosu 312,64 dinara.

"Kada sam video da je dug koji je stigao sa računom za prošli mesec dostigao 268.312 dinara, iako sam od Elektrodistribucije i opštine
uzalud tražio da se to reguliše, odlučio sam da im dam sve zgrade, pa neka naplate"
, kazao je Milanović.

Referent za pretplatničke odnose u Elektrodistribuciji u Gornjem Milanovcu Mirjana Petrović rekla je da je Milanović imao nekoliko "divljih priključaka", a prošlog meseca stavljen je u stanje mirovanja i vodi se kao nenaplativ dužnik.

Ona je objasnila da se iznos duga neće uvećavati niti će se potraživati, ali da će taj potrošač morati sve da plati ako odluči da se ponovo priključi na mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: