Za tablicu po izboru 80.000 dinara

Građani će plaćati za registarske tablice koje sami izberu za svoj automobil - 80.000 dinara, navodi se u odluci, objavljenoj u najnovijem "Službenom glasniku".

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 14.01.2011.

16:17

Default images

Vlada Srbije donela je uredbu o izmeni uredbe o visini naknade za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova u oblasti izdavanja vrednosnih obrazaca i registarskih tablica i fotokopiranja dokumentacije.

Toliko će se plaćati za registarske tablice za teške četvorocikle, odnosno putnička vozila po izboru, kao i za posebnu zadnju registarsku tablicu za teške četvorocikle, odnosno putnička vozila, navodi se u odluci.

Izdavanje vozačke dozvole, u bruto iznosu, košta 800 dinara, probne vozačke dozvole 500 dinara, saobraćajne dozvole 1200 dinara, potvrda o privremenoj registraciji 300 dinara, navodi se u odluci.

Registracione nalepnice koštaju 400 dinara, registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila 2000 dinara.

Od bruto iznosa koji građani plaćaju, kako je navedeno u uredbi, deo novca se uplaćuje na račun Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: