Delta otvara hipermarket u Sarajevu

Kompanija "Delta maksi" će 16. decembra otvoriti hipermarket Tempo u Sarajevu, u čiju izgradnju i opremanje je investirano oko 10 miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.12.2010.

09:06

Default images

Svečanom otvaranju prisustvovaće i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednik "Delta holdinga" Miroslav Mišković.

Reč je o jednom od najvećih maloprodajnih objekata kompanije "Delta maksi" na tržištu Bosne i Hercegovine (BiH), sa površinom od 8.000 kvadratnih metara.

"Delta maksi grupa" prisutna je na tržištu BiH od novembra 2007. godine i vodeći je trgovinski lanac u Republici Srpskoj, a u svom okviru ima i objekte u Federaciji i Distriktu Brčko.

Tokom ove godine "Delta maksi Banjaluka" je otvorila sedam novih prodajnih objekata - "Maksi supermarkete" u Kozarskoj Dubici, Mrkonjić Gradu, Bijeljini i Zvorniku, "tempo ekpres" u Trebinju, kao i "mini maksi" prodavnice u Bosanskom Petrovcu i Banaluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: