Dejanović otvorila most od 22 metra

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović otvorila je u selu Tabanovci, kod Petrovca na Mlavi, novi most dugačak 22 metra.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 08.10.2010.

17:08

Default images

Ona je poručila da će most doprineti ne samo boljoj vezi te opštine i susednog Svilajnca, već i kvalitetnijem životu građana obe opštine.

Most na reci Busur, na regionalnom putu Petrovac-Svilajnac, sa predsednicom parlamenta, otvorili su je i direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak i predsednik Upravnog odbora tog preduzeća Zoran Lilić.

Svečanosti su prisustvovali i predsednik opštine Petrovac na Mlavi Radiša Dragojević, poslanici Skupštine Srbije i brojni mešstani.

Đukić-Dejanović je rekla da će Skupština Srbije i ubuduće donositi akte koji su u interesu građana Srbije, koji će popravljati kvalitet njihovog života i da to pokazuju dosadašnji realizovani projekti poput mosta u selu Tabanovci.

Ona je meštanima poželela da na kvalitetan način iskoriste noovootvoreni most koji će, prema njenim rečima, doprineti povezivanju dve opštine i boljem protoku ljudi i roba.

Drobnjak je rekao da će most, iako relativno kratak, mnogo značiti meštanima i poželeo im da ga koriste na najbolji mogući način.

On je kazao da je preduzeće "Putevi Srbije" u izgradnju tog mosta uložilo više od 40 miliona dinara, što je, kako je rekao, najveći deo troškova, a da je deo sredstava uložila i opština Petrovac na Mlavi.

Predsednik opštine se zahvalio građanima na strpljenju jer je most u proteklom periodu zbog rekonstrukcije bio zatvoren, a građani morali da koriste obilazne puteve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

16 h

Podeli: