RTS: Skupština ne plaća prenose

Radiotelevizija Srbije je objavila da će prekinuti prenose srpskog parlamenta zbog duga većeg od tri miliona evra.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2010.

11:29

Default images

Ukoliko se ne postigne dogovor o rokovima za plaćanje duga za dve godine televizijskih prenosa sednica parlamenta, RTS će prekinuti prenose sednica Skupštine Srbije.

"Upravni odbor, poslovodstvo i sindikat Javnog servisa Srbije očekuje u toku sledeće nedelje sastanak sa predstavnicima Narodne skupštine Srbije kako bi se dogovorili o rokovima za plaćanje duga od 3,3 miliona evra za dvogodišnje TV prenose zasedanja", saopštio je RTS.

Ukoliko izostane dogovor, RTS će prekinuti prenose rada parlamenta, navodi RTS koji na svom Drugom programu prenosi skupštinske sednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

13 h

Podeli: