Ugljanin: Dobra poslovna klima

Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin kaže da Srbija, stalnim aktivnostima vlade, pravi pozitivnu poslovnu klimu za privlačenje investicija iz inostranstva.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2010.

09:26

Default images

Ugljanin je posebnu pažnju posvetio ekonomskoj saradnji Srbije i Turske i njenim perspektivama, a povod je bio prošlonedeljno zasedanje Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije sa Turskom.

Kada je reč o privatizaciji "Jat ervejza", Ugljanin je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, ocenio da bi "Turkiš erlajns", kao jedna od najperspektivnijih aviokompanija, bio dobar strateški partner za srpskog avioprevoznika.

Ministar Ugljanin je izjavio da srpska aviokompanija ima sve potrebne reference i objekte, odlične stručnjake i pilote, i da zato treba iz "Jat ervejsa" izvući "ono što je zdravo" kako bi to bio ulog u novu zajedničku kompaniju koja bi se formirala sa turskim avioprevoznikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: