Saradnica Krkobabića da vrati stan

Vlada Srbije razmotriće slučaj saradnice potpredsednika Vlade Jovana Krkobabića Sandre Dokić koja bespravno koristi državni stan.

Srbija

Izvor: Blic

Četvrtak, 16.09.2010.

01:05

Default images

Kako kažu u Vladi Srbije, postoji zakonski put kojim će se taj problem rešiti. U Vladi dodaju da niko ne može da uzurpira stanove bilo privatne ili državne.

Podsetimo, zamenica šefa kabineta potpredsednika Vlade Jovana Krkobabića Sandra Dokić za korišćenje stana od 102,5 kvadrata nema rešenje Vlade Srbije. Stan se nalazi u beogradskoj ulici Vojislava Ilića.

Prema prošlogodišnjoj odluci Vlade Srbije, državni stanovi se ne mogu otkupljivati, a kako je to za bagatelne pare činjeno u vreme Vlade Vojislava Koštunice.

Funkcioneri stanove mogu da dobiju samo na korišćenje i oni se dodeljuju onima koji ne žive u Beogradu. Najčešći korisnici tokom mandata su ministri i državni sekretari.

Prema poslednjim informacijama, Vlada Srbije ima na raspolaganju 125 stanova u Beogradu. U vreme vlasti Vojislava Koštunice otkupljeno je 288 stanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: