Novi tender za Porečje iz Vučja

Agencija za privatizaciju objavila je tendersku prodaju 100 odsto društvenog preduzeća za poljoprivrednu proizvodnju i preradu Porečje – Vučje.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 04.09.2010.

12:09

Default images

Rok za dostavljanje obavezujućih ponuda je 1. oktobar.

Pravo na podnošenje ponuda ima ponudjač koji se bavi proizvodnjom ili prodajom voća ili povrća najmanje tri poslednje poslovne godine u kontinuitetu i da je ostvario poslovni prihod od najmanje 3,5 miliona evra u poslednjoj okoncanoj poslovnoj godini.

Tenderska dokumentacija je dostupna počev od 1. septembra, a svi zainteresovani za ovo preduzeće treba do 17. septembra da podnesu pisani zahtev za kupovinu dokumentacije.

Kao preduslov za podnošenje ponuda potrebno je uplatiti depozit ili dostaviti Licitacionu garnaciju u iznosu od 50.000 evra.

Porečje-Vučje raspolaže sa oko 540 hektara voćnjaka, a u svom posedu ima i hladnjaču, destileriju i pogon za toplu preradu. Preduzeće se bavi proizvodnjom svežeg voća, sadnica voća i preradom voća i povrća (smrznuto voće i povrće, rakije, slatki i kiseli program, kečap).

Ta firma već ima iza sebe jedan neuspešan pokušaj prodaje. Tender za prodaju 70 odsto kapitala Porečja objavljen je 13. novembra 2008 godine, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: