Taksisti opet u štrajku zbog kasa

Granski sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost najavio je da će 23. februara u svim većim gradovima u Srbiji biti organizovan generalni štrajk.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.02.2010.

17:32

Default images

U saopštenju sindikata navodi se da oni od Vlade Srbije zahtevaju primenu dogovora postignutog sa predstvnicima Vlade 17. decembra prošle godine, kao i donošenje uredbe o ukidanju ili odlaganju obaveze uvođenja fiskalnih kasa.

Štrajk će, kako je navedeno, trajati dok se ne ispune zahtevi taksista i autoprevoznika.

U saopštenju se podseća da je poslednji generalni štrajk taksi vozača i autoprevoznika u Srbiji održan 17. decembra, kada je postignut dogovor i potpisan sporazum sa predstavnicima Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

14 h

Podeli: