Raspisan tender za krak Koridora 10

Vlada Srbije raspisala je javni tender za izgradnju severnog kraka Koridora 10, od Novog Sada do Horgoša i od Subotice do Kelebije.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 06.01.2010.

15:48

Default images

Ministar za infrastrukturu Milutun Mrkonjić je pozvao zainteresovana preduzeća da se jave do 1. februara i dodao da "Vlada Srbije već početkom godine ostvaruje ono što je i obećala građanima ove zemlje“.

"Sa završetkom dela obilaznice oko Novog Sada i mosta Beška do kraja ove godine, odnosno do prvih meseci iduće godine planiramo da završimo ceo autoput Beograd-Horgoš-Kelebija", naveo je on.

Mrkonjić je kazao da je tender raspisan 31. decembra prošle godine za izgradnju ukupno 110 kilometara poluautoputa. On je objasnio da je tender raspisan za učešće u izgradnji delova auto-puta od Novog Sada do Horgoša i to na deonici izmedju Horgoša i 28. kilometra od granice i izmedju 38. kilometra i 98. kilometra, kao i na deonici izmedju Kelebije i Subotice.

"Tender će biti otvoren do 1. februara i biće završen negde oko 5. februara", naveo je Mrkonjić i izrazio očekivanje da će na tom poslu raditi domaća preduzeća, ali i poručio da je tender otvoren i za ostale firme. "Ko bude zainteresovan, neka se javi", rekao je ministar Mrkonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: